مدیر قرمز

آموزش بازاریابی، آموزش مدیریت، آموزش دیجیتال مارکیتنگ

مدیر قرمز

آموزش بازاریابی، آموزش مدیریت، آموزش دیجیتال مارکیتنگ

  • ۰
  • ۰

تعریف استارت‌آپ

استارت‌آپ در واقع یک کسب و کار جدید و نوپا، با هدف ارائه محصول یا خدماتی جدید و بر پایه فناوری نوین است. در واقع استارت‌آپ یک کسب و کار نوپا برای حل مسائل نوظهور است.

این نوع کسب و کار متشکل از یک یا چند نفر در یک دفتر رسمی یا یک فضای اشتراکی و گاهاْ بدون هیچ دفتر فیزیکی مشغول به کار هستند. مدل کسب و کارهای استارت‌آپی تکرارپذیر و قابل مقیاس هستند، به این منظور که خدمات یا محصولات ارائه شده قابلیت تولید انبوه و درآمدزایی بلندمدت و چندباره  را دارد، همچنین می توان مدل کسب و کار را توسعه داد.

رشد سریع و پرشتاب کسب و کار یکی از ویژگی‌های استارت‌آپ‌ها هستند. فعالیت اصلی یک استارت‌آپ یافتن بیزینس پلن مناسب در کمترین زمان ممکن است. هرچه زودتر مدل کسب و کار مشخص شود شانس بیشتری در رقابت در بازار وجود دارد.

چالش‌های کسب و کارهای استارت آپی

وقتی از شرکت های استارت‌آپی صحبت میکنیم شما با یک گروه از افراد متخصص و بلند پرواز و البته اهل ریسک طرف هستید. همین سرعت در انجام کارها باعث بروز مشکلات بزرگ‌تری در ادامه راه کسب و کار می شود. یک کوچ در این زمینه کمک شایانی می کند.

برای کنترل روند پروژه‌ها و تصمیم‌گیری‌های مهم یک کوچ می‌تواند با سؤالات قدرتمند مسائل را از زوایای مختلف بررسی و بازخورد دهد تا تیم را به جواب‌های بهتری برساند و تیم با ریسک کمتر و کنترل شده‌تر حرکت خواهد کرد.

تجربیات 90% استارت‌آپ‌ها با شکست مواجه می‌شود. شرکت‌های نوظهور گاهاً برای شرکت‌های بزرگ‌تر تهدید محسوب می‌شوند و از این رو جلوی قدرت گرفتن آن‌ها را می‌گیرند. کوچ کسب و کار با استفاده از مهارت‌های رهبری و تجارب مشترک خود، مسیر را تا حدودی پیش بینی می کنند و این تیم‌ها را از این حملات حفظ می‌کنند.

 

نقش بیزینس کوچینگ در موفقیت استارت‌آپ‌های موفق

راه‌اندازی یک کسب و کار جدید، فرآیند دشواری است، در این مسیر مشکلات عدیده‌ای وجود دارند همانطور که قبل‌تر گفتیم تأمین سرمایه، پیدا کردن جایگاه مناسب، طراحی یک استراتژی مؤثر و نتیجه بخش از مهم‌ترین آنهاست.

صاحبان کسب و کار باید بدانند برای از سر راه برداشتن موانع و مشکلاتشان به چه منابعی می‌توانند تکیه کنند، در غیر این صورت هیچ‌گاه موفق نخواهند شد. کوچینگ از جمله ابزارهایی است که در این راستا به صاحبان کسب و کار کمک می‌کند.

بیزینس کوچینگ مزایای بسیاری دارد و می‌تواند رشد و توسعه فردی و کسب و کار را تسهیل کند، در ادامه برخی از این مزایا را شرح داده‌ایم. اما پیش از آن به شما خواهیم گفت که چرا استارت‌آپ‌ها به بیزینس کوچ نیاز دارند و بیزینس کوچ چه کمکی می‌کند.

تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا از هر 10 استارت‌آپ، 9 تای آن‌ها شکست می‌خورند؟ بر اساس آمار مؤسسه Fortune500، بیست و نه درصد از صاحبان کسب و کار، عامل اصلی این شکست را کافی نبودن سرمایه اولیه، 23 درصد علت اصلی آن را سپردن مسئولیت‌ها به تیم‌های ناکارآمد و 19 درصدشان، علت اصلی این شکست را داغ بودن بازار رقابت اعلام کرده‌اند.

نمی‌توان از تمام این مشکلات فرار کرد اما یک بیزینس کوچ حرفه‌ای به شما کمک می‌کند تا دانش و اطلاعات کافی برای هدایت و حفظ یک کسب و کار را به دست آورید. حال این سؤال مطرح می‌شود که بیزینس کوچ کیست؟ و چه کمکی به موفق شدن استارت‌آپ‌ها می‌کند؟

 

 

برای مطالعه بقیه مطلب به سایت خسرو اصلانی مراجعه کنید یا اینجا کلیک کنید.

  • ۹۹/۰۳/۰۸
  • خسرو اصلانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی